Nyhetsbrev december 2017

Decemberbrevet med Julhälsning och

Nyårs önskningar

SSVF aktiviteter var i år 2017 planerade med tanke på konst och vackra miljöer. I juni månad besökte vi vackra och historiska Kungliga Haga parken. Vi hade först en historisk genomgång sen pickning, lek tillsammans med barn och tur med vädret.

Efter sommaren var vi i september på Djurgården och bekantade oss med ”Årets konstmuseum” Prins Eugens Waldemarsudde. Vacker byggnad omgiven av en vacker skulpturpark och med en utställning om svensk kubism.

I oktober månad blev vi guidade för att se en del av tunnelbanans omfattande konstutsmyckning som är ganska unik här i Stockholm. Vi startade på Sergels torg åkte till Gärdet och avslutade i Kungsträdgården.

Nu planerar vi aktiviteter för år 2018. Har du några idéer, hör gärna av dig till oss. SSVF behöver även fler styrelsemedlemmar, för hjälp av flera olika uppgifter. Är du intresserad anmäld dig gärna till oss. Vi ses på våra styrelsemöten ca varannan månad ,oftast hemma hos varandra. Glöm inte heller att titta på vår hemsida www.svenskslovenska.se Om du inte hunnit betala vår medlemsavgift än så är den 175 kr/pers. och Plusgiro konto är 6293883-2 .

Och så önskar styrelsen I Svenskslovenska vänskapsföreningen alla våra medlemmar och alla våra vänner Glad jul och Gott Nytt ÅR.

Hälsningar SSVFs styrelse

Kommentarer inaktiverade.