Nyhetsbrev sommaren 2017

Nyhetsbrev- augusti 2017

Vår senaste träff hade vi i juni månad i vackra Hagaparken. Vi var där både vuxna och barn. Vi lärde oss en hel del om den Kungliga parkens historia. Därefter hade vi picknick och sedan tävlade vi och lekte med varandra – både vuxna och barn. Vi hade tur med vädret och hittade en bra plats i parken för att både umgås och trivas.

I årets sommarmånad juli var vädret inte så bra här i Stockholm men nu lovar man lite mer värme och sol i augusti och september.

Så vi planerar nu vidare för höstens aktiviteter. I andra delen av september skall vi besöka Sveriges ”Årets vinnare 2017”, det vackra konstmuseet på Djurgården, Prins Eugens Waldemarsudde.

Både museum med intressanta utställningar och den omgivande parken med blomster och skulpturer är vackra att beskåda.

I mitten av oktober månad har vi förslag på en guidad tur i Stockholms tunnelbana. Konstutsmyckningen i Stockholms tunnelbana är omfattande, finns på många stationer och är intressant att se.

Även besök i Riksdagshuset i Gamla stan är ett förslag till höstaktiviteten som kan förverkligas.

En gemensam avslutning av året med lunch eller middag bör vi inte glömma?

Vi återkommer med detaljerade Inbjudan.

Om du inte betalt än medlemsavgiften för år 2017 som är 175 kr/person gör det gärna till Plus Giro konto 629 38 83-2. Besök gärna även vår hemsida  HYPERLINK ”http://www.svenskslovenska.se” \t ”_blank” www.svenskslovenska.se

För SSVFs styrelse

Stanislava Gillgren, ordförande

Kommentarer inaktiverade.