Sommarträff söndagen den 11 juni vid Koppartälten

Välkomna på sommarträff i  Hagaparken

På söndag den 11 juni kl.13.00 träffas vi i Hagaparken vid Koppartälten.

Vi startar med en kort beskrivning presenterad av Beatrice Sköld om den vackra och stora Kungliga parken från 1700 talet. Sedan besöker vi Haga parkmuseum och bekantar oss ännu mer med svensk historia.

Efteråt förflyttar vi oss till den stora gräsmattan och tar fram sin egen medhavda picknick och bekantar oss ännu mer med varandra.  Föreningen bjuder sedan både vuxna och barn på lite dricka och tilltugg. Vi skålar då för både Slovenska ock Svenska nationaldagen, som båda är i juni månad.

I ett av Koppartälten finns en cafeteria, så om det eventuellt blir regn kan vi förflytta oss dit in.

I parken finns även plats för lek. Plana sandade ytor finns och även långa vackra lutande gräsytor. Ta med något kul, så kan både vuxna och barn tävla och leka med varandra och ha skoj.

Man kommer dit med buss 515 som avgår från Odenplan och går av i Haga Norra. Sedan går man till höger och följer skyltarna mot parken, ca 4 minuter. Om man åker bil är även parkeringsplatsen  där i närheten.

Anmäl dig och dina barn senast måndagen den 5 juni via info@svenskslovenska.se  eller till Stanislava Gillgren tel.: 0701-476700.

Ha det så bra tills dess, vi ses

 

SSVF styrelse

Kommentarer inaktiverade.